stralucitordecurat.ro

Strălucitor de curat – curățătorie ecologică

Despre firmă: Strălucitor de curat este o curățătorie ecologică din Iași. Afacerea a fost pornită cu ajutorul unei finanțări din fonduri europene. Elementele care disting această curățătorie sunt: faptul că nu folosește niciun detergent chimic și oferă gratuit preluarea și livrarea comenzii la domiciliu, indiferent de valoarea acesteia.

Domeniu de activitate: servicii

Servicii oferite: Web Design, redactare de conținut (content writing), înregistrare domeniu, găzduire website (hosting)

Caracteristici: Website-ul a fost realizat în limba română cu design adaptabil pentru dispozitivele mobile, respectând manualul vizual pus la dispoziție de Ministerul Fondurilor Europene și a fost optimizat pentru motoarele de căutare. Dispune de un panou de administrare ușor de folosit.

Durată de execuție: 12 zile lucrătoare

Platformă website: Wordpress

Adresă website: https://stralucitordecurat.ro/

Strălucitor de curat este un website la care am muncit cu mult drag. Ne-am dorit să fie elegant și mai ales funcțional. Dificultatea cea mai mare a fost să punem la punct un sistem prin care clienții să poată face rezervare online pentru preluarea unei comenzi de la domiciliu sau de la birou. Am reușit să facem acest lucru, astfel încât proprietarii curățătoriei primesc o notificare instant imediat ce este plasată o nouă comandă.

Dacă ai nevoie de un website similar, nu ezita să ne contactezi.

Back to Top
Return Back
Close Zoom
Meniul contextual este dezactivat.