geosondiasi.ro

Geosond Iași – Servicii complete de geotehnică

Despre firmă: Geosond Iași este o firmă care oferă în toată țara servicii în domeniul geotehnicii. Cu ajutorul lor puteți realiza studii geotehnice pentru construcții civile, construcții industriale, construcții agricole, drumuri și poduri.

Domeniu de activitate: construcții

Servicii oferite: Web Design, redactare de conținut (content writing), înregistrare domeniu, găzduire website (hosting)

Caracteristici: Website-ul a fost realizat în limba română cu design adaptabil pentru dispozitivele mobile, optimizat pentru motoarele de căutare. Dispune de un panou de administrare ușor de folosit.

Durată de execuţie: 7 zile lucrătoare

Platformă website: Wordpress

Adresă website: https://geosondiasi.ro/

Ideea de la care am pornit când am construit acest site a fost să oferim firmei Geosond Iași o carte de vizită online elegantă și cu impact maxim, adaptată standardelor actuale. Dacă cineva dorește să afle cu ce se ocupă această firmă, poate găsi pe site informațiile de care are nevoie, prezentate într-o formă clară, bine structurată, modernă și ușor de accesat de pe toate dispozitivele.

Elementul care nouă ne place cel mai mult este meniul dropdown cu întrebări frecvente aflat în partea de jos a primei pagini, iar componenta cea mai dificilă de realizat a fost formularul prin care clientul poate cere o ofertă de preț.

Site-ul Geosondiasi.ro este unul dintre proiectele în care colaborarea cu beneficiarul a fost foarte ușoară. Cei de la Geosond ne-au pus la dispoziție foarte repede informațiile de care aveam nevoie pentru website (cine sunt ei, ce experiență au, cu ce se ocupă, ce servicii oferă) și ne-au lăsat foarte multă libertate în a decide cum va arăta website-ul lor.

Astfel rezultatul este pe placul nostru și cu bucurie am constatat că a fost și pe placul lor.

Dacă ai nevoie de un website similar, nu ezita să ne contactezi.

Back to Top
Return Back
Close Zoom
Meniul contextual este dezactivat.