activelearningbaby.ro

Active learning baby – Magazin cu jucării din lemn și materiale textile pentru bebeluși

Despre firmă: Active learning baby este un magazin online care oferă modele unice de jucării din lemn și materiale textile pentru bebeluși. Dacă doriți un cadou inspirat sau căutați jucării interesante pentru bebeluși, acesta este locul unde le puteți găsi.

Domeniu de activitate: comerț

Servicii oferite: consultanță și resurse pentru alegerea designului, configurare magazin online, creare adresă de e-mail personalizată, înregistrare domeniu, găzduire website (hosting)

Caracteristici: Website-ul are design adaptabil pentru dispozitivele mobile și este optimizat pentru motoarele de căutare. Are integrat un magazin online prin intermediul căruia clienții pot plasa comenzi în doar câțiva pași simpli. Dispune de un panou de administrare ușor de folosit.

Durată de execuție: 2 luni

Platformă website: Wordpress

Adresă website: https://activelearningbaby.ro/

Elementul care nouă ne place cel mai mult și care a fost cel mai dificil de realizat, este secțiunea de magazin unde vizitatorii pot afla informații despre produsele disponibile pentru vânzare, le pot sorta în funcție de numeroase filtre și pot plasa cu ușurință comenzi online pe care proprietarul magazinului le recepționează instant în căsuța de e-mail.

Dacă ai nevoie de un website similar, nu ezita să ne contactezi.

Back to Top
Return Back
Close Zoom
Meniul contextual este dezactivat.