Website gratuit pentru firmele românești

Website gratuit pentru firmele românești

Știm că îți este greu în această perioadă. De aceea ne-am gândit să-ți sărim în ajutor. Dacă ești proprietarul unei afaceri românești și nu ai încă un site, noi îți facem unul GRATUIT.

Web Creator oferă 5 site-uri gratuite pentru afacerile românești, care nu au pagină de internet proprie. Pentru a beneficia de această promoție, contactează-ne chiar acum. Vom analiza nevoile tale și ne străduim să facem siteul tău într-o săptămână. Principiul de selecție este: primul venit, primul servit.

Pentru a fi eligibilă afacerea ta, trebuie să aibă minim un an vechime și să fie 100% românească (proprietarul să fie cetățean român și produsele sau serviciile pe care le oferă, să fie realizate pe teritoriul României).

P.S. Prin website gratuit ne referim la faptul că nu vei plăti nimic pentru munca pe care noi o depunem ca să realizăm websiteul. Dacă nu ai încă domeniu și găzduire, va trebui să achiți numele de domeniu (www.afacereata.ro) care costă 35 de lei/primul an și spațiul de găzduire (locul din internet unde este ținut siteul tău) care costă 10 lei/lună.

Back to Top
Close Zoom
Meniul contextual este dezactivat.